Cykling Rumänien

Filtrera sökresultaten:

Rumänien är en fantastisk destination för cyklister som vill uppleva det goda livet genom att utforska landets vackra landskap, kultur och kulinariska rikedomar på två hjul. Våra cykelturer i Rumänien ger dig möjlighet att i din egen takt utforska den mångfaldiga terrängen och de charmiga byarna och städerna där tradition möter modernitet.

I Transsylvanien kan du trampa genom böljande kullar, pittoreska dalar och uppleva den rika historien och kulturen i området. I Karpaterna kan du ta dig an utmanande bergspass eller njuta av avslappnande rutter längs natursköna vägar. För de som älskar att utforska medeltida slott, klosterruiner och historiska platser finns det gott om möjligheter att göra det.

Under din cykelresa bor du på charmiga hotell eller pensionat där du kan smaka på lokala rätter och uppleva gästfriheten i landet. Vi tar hand om transport av ditt bagage mellan boendena, så att du kan fokusera på att njuta av din cykeltur och upptäcka de många skatter som Rumänien har att erbjuda. Våra paket inkluderar cykelrutter, kartor och 24-timmars telefonsupport för att säkerställa en smidig och minnesvärd resa.

Sätt dig i sadeln och utforska Rumänien på cykel, där du kan kombinera det goda livet med kultur och naturskönhet på en unik och minnesvärd cykelupplevelse.

Vi hittade resor

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!