Cykelresor på egen hand

Cykla på egen hand och upplev naturen & kulturen i din egen takt. Vi bokar boende och kör ditt bagage när du byter boende. Du får roadbook & vägkartor som stöd och 24 timmars telefonservice när du behöver det. Välj själv startdag. Välj också om du vill hyra cykel genom oss eller ta med dig egen.


Charmigt boende

Boendet är oftast av typen 2**/3*** karaktärsboende. Det är mindre hotell, familjedrivna pensionat eller gårdar som är utvalda för sin charm, sin karaktär och sitt läge. Vissa resor erbjuder boutiqueboende för den som vill ha lite större bekvämlighet. Frukost ingår och ibland även andra måltider.

Bagagetransporter

Bagagetransporterna är en väsentlig del av en cykelresa på egen hand. När du byter boende lämnar du ditt huvudbagage i receptionen innan du ger dig av på din dagsetapp som du lämpligen gör med en lättare packning. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage återigen på dig.

Roadbook, kartor och 24 timmars telefonservice

En roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information ingår tillsammans med en markerad vägkarta. Skulle det dyka upp några frågor eller att ni behöver hjälp av annat slag så finns vår lokala arrangör tillhands via ett telefonnummer som alltid går att nå.

Valfri startdag

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag. Transporten till och från cykeldestinationen ingår inte. Väljer du att flyga så bokar du flyget själv men vi hjälper dig gärna med tips och råd. Detsamma gäller transporten till och från första och sista hotellet som kan ske med lokaltransport - tåg eller buss, hyrbil eller privat transfer. Mer information hittar du under varje resa.

Cykel & cykelutrustning

Väljer du att hyra cykel genom oss är det oftast en 21 växlad Hybridcykel med rakt styre och två handbromsar. Dessa cyklar fungerar både på landsväg och på grusvägar och cykelstigar. Utrustningen består oftast av en karthållare och en liten väska fram, en eller två sidoväskor bak och ett lagningskit med pump. Cykel och utrustning hämtas och lämnas på första och sista boendet.

På vissa resor kan vi erbjuda Elcyklar och på andra kan vi erbjuda Racercyklar. Några av våra resor är dessutom designade för Mountainbikes.

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!