Vandringsresor på egen hand

Vandra på egen hand och upplev naturen & kulturen i din egen takt. Vi bokar boende och kör ditt bagage när du byter boende. Du får roadbook & vandringskartor som stöd och 24 timmars telefonservice när du behöver det. Du väljer själv startdag.
Välplanerat, fritt och flexibelt!


Charmigt boende

Boendet är oftast av typen 2**/3*** karaktärsboende. Det är mindre hotell, familjedrivna pensionat eller gårdar som är utvalda för sin charm, sin karaktär och sitt läge. I vissa fall kan vi även erbjuda boutiqueboende för den som vill ha lite större bekvämlighet. Frukost ingår och ibland även andra måltider.

Bagagetransporter

Bagagetransporterna är en väsentlig del av en vandringsresa på egen hand. När du byter boende lämnar du ditt huvudbagage i receptionen innan du ger dig av på din dagsetapp som du lämpligen gör med en lättare dagsryggsäck. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage återigen på dig.

Roadbook, kartor och 24 timmars telefonservice

En roadbook på engelska med detaljerade vandringsbeskrivningar och praktisk information ingår tillsammans med en markerad vandringskarta. Skulle det dyka upp några frågor eller att ni behöver hjälp av annat slag så finns vår lokala arrangör tillhands via ett telefonnummer som alltid går att nå.

Valfri startdag

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag. Transporten till och från vandringsdestinationen ingår inte. Väljer du att flyga så bokar du flyget själv men vi hjälper dig gärna med tips och råd. Detsamma gäller transporten till och från första och sista hotellet som kan ske med lokaltransport, tåg eller buss, hyrbil eller privat transfer. Mer information hittar du under varje resa.

Läs mer om varje resa

Längre ner hittar du mer information om våra vandringsresor i respektive land och region. Resplanerna är designade och väl beprövade av våra lokala arrangörer i varje land. De lägger största vikt vid att utforma en variationsrik resa där du får se och uppleva välkända ställen och leder i den region du vandrar i samtidigt som de också tar dig på stigar en bit bortom allfarvägarna

Störst urval!

Vi erbjuder resorna i utvalda länder och regioner i Europa. Vi använder oss av lokala specialarrangörer och samarbetspartners i varje region som med sin lokala expertis och känsla kompletterar vår egen kunskap och erfarenhet.

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!