Cykling Spanien

Filtrera sökresultaten:

I Spanien kan vi erbjuda cykelresor av lite olika karaktär. Två resor som passar dig som inte har cyklat så mycket tidigare är de i Katalonien. I kustområdet norr om Barcelona - Baix Emporda - hittar du en cykling med flack terräng som erbjuder en flexibel och avslappnad resa med möjlighet till bad om säsongen är den rätta. Här har du dessutom möjlighet att välja boende - hotell eller agriturismo.

I La Garrotxa hittar du en kortare resa på 5 dagar. Är du sugen på att kombinera cykling med vinprovning är La Rioja den rätta resan. Vill du cykla bortom allfarvägarna så har vi en resa i Asturien i norra Spanien. Här möts du av gröna kullar, berg i fonden och små vita badvikar. I norra Spanien hittar du även en cykling längs den ursprungliga pilgrimsleden, Camino Primitivo och en cykling längs den mer populära leden Camino Francés.

De flesta av våra cykelresor i Spanien är lätta eller medelsvåra. Söker du något lite mer utmanande så titta gärna på vår Mallorcaresa eller cyklingen mellan de historiska städerna Cordoba och Granada på Sierra Subbeticas sluttningar i Andalusien. Ytterligare en resa i Andalusien är den som börjar och slutar i Ronda och som tar dig runt de klassiska vita byarna Pueblos Blancos.

Vi hittade resor

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!