Information om Coronaviruset

Allmän information

Gällande er med bokningar till England & Österrike under perioden fram till 12/8 gäller fri om- eller avbokning. Gällande bokningar efter detta datum så inväntas besked från lokala myndigheter och UD hurvida er valda resa blir berörd. Vill man i dagsläget avboka sin resa så gäller vanliga av- och ombokningsregler.

Får man boka av eller om sin resa?

Vi har själva inte expertis i hälsomässiga eller säkerhetspolitiska frågor. Därför förlitar vi oss som alltid på UDs reserekommendationer samt följer paketreselagen. Så länge det inte finns en avrådan till ett specifikt resmål så genomförs alla resor som vanligt och vanliga av- och ombokningsregler gäller. Om förändringar skulle ske med kundernas inbokade resor kommer vi att informera om det.

Nya bokningar

Vi kommer genomföra alla resor som vanligt under hösten 2020. Om UD avråder efter att ni har bokat en resa, kommer vi ställa in resan och återbetala hela inbetalt belopp. 

För mer information hänvisar vi alla till UD och Folkhälsomyndigheter, eller WHO.

Vare sig UD avråder eller inte måste resenärer själva fatta beslut om eventuell resa. Det är viktigt att vara påläst och hålla sig uppdaterad före och under sin resa, genom att ta del av UD:s reseinformation samt information från Folkhälsomyndigheten och WHO.

Läs mer:
UD - Utrikes­departementet
Folkhälsomyndigheten
Av- och ombokningsregler (Resevillkor)

Vill du ha mer information om coronavirus innan avresa ring 113 13