Vandring Frankrike

Filtrera sökresultaten:

Frankrike är själva sinnebilden för det goda livet med mat & dryck och kultur. På våra vandringar i Frankrike kan du uppleva allt detta och samtidigt, till fots i din egen takt, upptäcka den vackra landsbygden och de charmiga små städerna och byarna där livet går sin gilla gång.

Vi har fyra vandringar med olika karaktär i Provence & Côte d´Azur. Längre västerut i Languedoc-Rousillon kan vi erbjuda en härlig kustvandring från Collioure till Cadaques och spännande vandringar längs med Katarernas vandringsled där du går vid foten av Pyrenéerna och utforskar Frankrikes medeltida historia. I Pyrenéerna har vi även en vandring längs GR10 i Franska Baskien och en vandring i de centrala delarna av bergskedjan i det som kallas Pyrenéernas Nationalpark. För dig med vinintresse har vi en vinvandring i Bordeaux där du utforskar distrikten St Emilion och Sauternes. Mat & vin står också i fokus på vandringen i Perigord Noir i Dordognedistriktet. Sist men inte minst erbjuder vi en varierad vandring med både berg och kust på den vilda och färgstarka Medelhavsön Korsika.

Bor gör du på charmiga hotell, pensionat eller chambre d´hôtes där frukost och ibland andra måltider ingår. Som på alla våra resor transporterar vi bagaget när du byter boende. Vandringsbeskrivningar, vandringskartor och 24 timmars telefonservice ingår naturligtvis.

Vi hittade resor

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!