Vandring Grekland

Filtrera sökresultaten:

I Grekland hittar du flera olika vandringar i den grekiska övärlden. På Kreta kan du vandra från pittoreska Vamos via de vita bergen Lefka Ori ner till sydkusten och charmiga Loutro. Du hittar också en kustvandring på sydvästra Kreta där du får med både den fantastiska Elafonissistranden och en av Europas mest kända raviner - Samariaravinen. 

Vi kan också erbjuda två variationsrika kombinationsresor, en på de gröna öarna Korfu och Paxos samt en på vackra  Kykladerna där du kombinerar Naxos och Santorini och avslutar med en dag i Aten. Slutligen kan du välja en vandring på den bergiga och naturligt vackra ön Karpathos.

På det grekiska fastlandet har vi två spännande vandringar, en vinvandring i norra Grekland och en naturskön, varierad vandring på Pelionhalvön - de mytiska Kentaurernas land. För den mer äventyrslystne har vi också en utmanande trekking på 8 dagar längs bergen Olympos och Pieria.

Vi hittade resor

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!