Vandring Italien

Filtrera sökresultaten:

Vi är mycket glada över att kunna presentera ett brett utbud av vandringsresor i Italien, från Alperna i norr till Sicilien i söder. Du kan välja mellan olika landskapstyper - bergsvandringar i Aostadalen och Dolomiterna, kustvandringar längs Liguriens kust och Amalfikusten eller det kuperade inlandet i form av Toscana, Piemonte eller Umbrien. Vi har dessutom vandringar på de stora öarna Sardinien och Sicilien och den lilla men icke desto mindre vackra ön Elba i Toscanas skärgård. 

Bortom allfarvägarna hittar du Val Maira nära den franska gränsen, Paestum & Cilento i Kampanien samt
Majella Nationalpark i Abruzzo. Vill du kombinera naturen, kulturen & maten med andlighet väljer du någon av vandringarna längs pilgrimsleden Via Francigena eller San Francescos väg.

Flera av våra vandringar i Italien går dessutom att få som kortveckor. Bor gör du på charmiga hotell, pensionat eller agriturismo där frukost och ibland andra måltider ingår. Som på alla våra resor transporterar vi bagaget när du byter boende. Vandringsbeskrivningar, vandringskartor och 24 timmars telefonservice ingår naturligtvis.

Vi hittade resor

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!