Vandring Rumänien

Filtrera sökresultaten:

Rumänien är en underbar destination där du kan uppleva det goda livet genom mat, dryck och kultur. Våra vandringar i Rumänien ger dig möjlighet att i din egen takt utforska den vackra landsbygden och de charmiga små städerna och byarna där livet rullar på i harmoni med naturen.

I Transsylvanien kan du vandra genom pittoreska byar, omgivna av gröna kullar och berg, och utforska den rika historien och kulturen i området. I Karpaterna kan du njuta av vandringar längs bergspass och få en inblick i den fantastiska naturen i detta natursköna område. För de som älskar att utforska medeltida slott och historiska platser finns det möjligheter att göra det.

Under din vandring bor du på charmiga hotell eller pensionat där du kan njuta av lokala rätter och traditionell gästfrihet. Vi tar hand om ditt bagage när du byter boende, så du kan fokusera på att utforska och njuta av din resa. Vandringsbeskrivningar, kartor och 24-timmars telefonservice är naturligtvis inkluderade i våra arrangemang.

Upptäck Rumänien till fots och upplev det goda livet samtidigt som du fördjupar dig i landets rika kultur och natursköna skönhet.

Vi hittade resor

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!