Vandring Spanien

Filtrera sökresultaten:

För dig som vill vandra i Spanien erbjuder vi ett varierat program, bland annat flera mycket vackra och vandringsvänliga öar. Du kan välja mellan tre olika vandringar i Tramuntanabergen på Mallorca, en GR-vandring på systerön Menorca eller någon av kanarieöarna La Gomera, Teneriffa eller Gran Canaria. På fastlandet hittar du två vandringar i Andalusien, i Alpujarras som ligger på Sierra Nevadas sydsluttning eller i Sierra de Grazalema i närheten av Ronda och som tar dig till flera charmiga Pueblos Blancos.

Söker du något i Katalonien så titta på vandringen i Montsant. I Pyrenéerna har vi en fin vandring i nationalparken Ordesa & Monte Perdido. Bortom allfarvägarna hittar du Sierra de Guara i Aragonien. I Asturien kan vi erbjuda vandringar längs den imponerande bergskedjan Picos de Europa eller den historiska leden Camin Real de la Mesa. Vår pilgrimsvandring längs den ursprungliga och minst trafikerade leden Camino Primitivo börjar i Oviedo och tar dig genom ett lantligt landskap till Santiago de Compostela i Galicien.

Vi hittade resor

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!