Vandring Storbritannien

Filtrera sökresultaten:

Det är med stort nöje vi kan presentera ett brett och varierat program med vandringar på egen hand i Storbritannien - England, Skottland och Wales. Vi erbjuder en blandning av vandringar, dels längs med långdistansleder som West Highland Way, Great Glen Way, Hadrianus mur och Cotswold Way, dels mer cirkelbetonade vandringar i en speciell region, exempelvis Norra Cotswold eller Sjödistriktet. Vi kan också erbjuda flera etapper längs den populära South West Coast Path i Cornwall.

En nyhet för i år är våra Tågvandringar där du kombinerar avkopplande och natursköna tågresor med härliga vandringar. Merparten av våra vandringar sker från ställe till ställe så ni byter boende varje natt vilket ger vandringarna stor variation. När ni ger er ut på er dagsetapp så flyttar vi bagaget åt er till nästa boende som kan vara ett B&B, ett pensionat, ett litet hotell eller en Country Inn, var och en med sin speciella charm och karaktär.

Storbritannien har ett väl utvecklat nät av vandringsleder, både långdistansleder och mer lokala stigar och det är oftast välmarkerat och lättvandrat. Vandringsbeskrivningar, vandringskartor och 24 timmars telefonservice ingår naturligtvis ändå.

Vi hittade resor

Aktiva resor, i din egen takt!

Boende

Störst utbud

Upplev Europas landsbygd, kuststräckor och bergsområden.

Boende

Vandring / cykling?

Till fots eller på cykel. Stanna till i charmiga byar och upptäck den lokala kulturen.

Boende

Boende

Vi bokar boende på genuina gårdar, hotell & pensionat.

Boende

Bagagetransporter

Vi sköter bagagetransporten. När du kommer fram till ditt nya boende väntar ditt bagage på dig.

Boende

Roadbook & kartor

Du får en roadbook på engelska med detaljerade vägbeskrivningar och praktisk information.

Boende

Flexibal datum

De flesta av våra resor kan du påbörja valfri veckodag så du har full flexibilitet att välja vilken dag du vill ha som ankomstdag!